این بدان معناست که در حال حاضر تخممرغ، شیر با چربی کامل، آجیل، روغن نارگیل، و گوشت در گروه سالم طبقهبندی میشوند.
قبلا" گایدلاینهای تغذیه به آمریکاییان توصیه نموده بود که حداکثر مصرف روزانه کلسترول ۳۰۰ میلیگرم باشد.
در سال ۲۰۱۵ این توصیه دیگر بیان نگردید چون شواهد موجود نشان داد که رابطهای بین مصرف کلسترول در غذاها و سطح کلسترول سرم وجود ندارد.
در راهنمای بالینی اخیر دیگر مردم به محدودیت مصرف غذاهای حاوی کلسترول توصیه نشده بلکه تمرکز بر روی محدودیت مصرف شکر میباشد.
دکتر Steven Nissen متخصص قلب آمریکایی و از مدیران یکی از بزرگترین و طولانی ترین تحقیقات در زمینه بیماریهای قلبی عروقی، ابراز داشته: "این یک تصمیم درست است و ما دههها در اشتباه بودیم. وقتی ما مقادیر بیشتری از این ترکیبات میخوریم، بدن ما مقادیر کمتری از آن را میسازد. ولی وقتی خودمان را از آنها محروم میکنیم بدن ما میزان تولید داخلی را افزایش میدهد."
قسمت عمدهی کلسترول در بدن توسط کبد تولید میشود. مغز عمدتا" از کلسترول ساخته شده است. کلسترول برای عملکرد سلولهای عصبی ضروری است. کلسترول ماده اساسی برای ساخت استروژن، تستسترون و کورتیکوستروییدهاست. کلسترول بالا در بدن یک فرد نشانگر سالم بودن کبد فرد است.
دکتر George Mann بیان نموده: "چربیهای اشباع شده و کلسترول در رژیم غذایی علت و عامل بیماری عروق کرونر قلب نمیباشند."
کلسترول بزرگترین مظنون پزشکی بوده و چیزی بعنوان کلسترول بد دیگر وجود ندارد. بدن ما برای متابولیسم روزانه به ۹۵۰ میلیگرم کلسترول دارد و کبد اصلیترین محل تولید آن است.
فقط ۱۵% کلسترول مورد نیاز از غذاهایی که میخوریم، گرفته میشود. اگر محتوای چربی غذای ما کم باشد کبد به کار واداشته میشود تا ۹۵۰ میلیگرم روزانه را تامین کند. پس اگر کلسترول بدن ما بالاست، یعنی کبد ما درست کار میکند.
متخصصین میگویند چیزی بنام کلسترول بد یا خوب دیگر وجود ندارد.