سند راهبردی صنایع لبنی با محوریت توسعه و تکمیل زنجیره تامین و نیاز کشور در حوزه صنایع لبنی , ارتقا توانمندی صادراتی در این حوزه و افزایش مصرف سرانه با تحریک تقاضا تدوین می شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا "فودپرس" نشست تخصصی تدوین سند راهبردی صنایع غذایی با محوریت وزارت صنعت، معدن و تجارت (دفتر غذا و دارو) و مشارکت انجمن صنفی صنایع لبنی، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، گمرک، معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و … برگزار شد.در ابتدای این نشست مرضیه مرادی معاون دفتر غذا و داروی معاونت صنایع عمومی وزارت صمت طی سخنانی با اشاره به مصوبات کارگروه ملی صنعت غذا خاطر نشان کرد: ٩ سند غذایی در بخش های مختلف صنعت غذا تدوین می شود که از آن جمله می توان به سند راهبردی صنایع لبنی، سند راهبردی شیرینی و شکلات و … اشاره کرد.