بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسر تن ماهی است.
مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر کرده که نشان می دهد، در گروه نان و غلات، اقلام " برنج خارجی درجه یک " با ٤,٦ درصد و " شیرینی خشک " با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ٣.٢- می باشد.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها هم، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
بررسی تورم یکساله این ۵۳ اقلام خوراکی نشان می دهد، گوشت گوسفند با رشد ۱۵۰ درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد ۱۳۲ درصدی قیمت در صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد ۱۰۹ درصدی قیمت در رتبه بعدی است.