نمایندگان انجمن داروسازان ایران و فعالان صنفی استان خوزستان دیداری با رئیس سازمان غذاودارو و معاونان این سازمان داشتند.
دکتر محمدی، دکتر دادگرنژاد، دکتر صادقیان و دکتر رستمی از سازمان غذاودارو و دکتر مهدوینیا، معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر خدری، مدیر داروی معاونت اهواز، دکتر هادوی، مدیر کل داروهای طبیعی معاونت اهواز، دکتر خلیلی، معاون امور شعب انجمن داروسازان ایران، دکتر آرزومند، دکتر لیراوی، دکتر برزگر، دکتر کاملی، دکتر اولیپور، نماینده داروسازان در نظام پزشکی در این نشست حاضر بودند و پیرامون مسایل و مشکلات حوزه داروسازی بحث و تبادل نظر کردند و در ۸ محور به جمعبندی رسیدند.
✔️اول. درباره عرضه اینترنتی دارو مباحثه شد؛ و بهتفصیل و بر اساس آنچه تاکنون در مکاتبات و جلسات حضوری ریاست انجمن داروسازان ایران بیان شده بود و همچنین ارائه قطعنامه تجمع ۶ دی ماه ۱۴۰۲ داروسازان استان خوزستان مطالبی ارائه شد.
✔️دوم. رای دیوان در خصوص تاسیس داروخانه توسط غیر داروساز مورد بحثوبررسی قرار گرفت.
✔️سوم. پیرامون موضوع آئیننامه صحبتهایی صورت پذیرفت و تبعات اجرای آن هم واکاوی شد و مشکلاتی را که در سراسر کشور بهوجود آورده است. نهایتا بر ضرورت اصلاح و رفع نواقص متعدد آن تصریح شد.
✔️چهارم. مبحث مهم بعدی، پرداختن به مطالبات داروخانهها پس از اجرای طرح دارویار و نامشخص بودن متولی و نحوه پرداختها بود و اینکه عدم اجرای مواد قانونی بودجه در خصوص زمان بازپرداختها، چه عوارضی را بهبار آورده؛ کاهش نقدینگی، مشکلات تامین دارو توسط داروخانهها و...
✔️پنجم. معضلاتی که شیوه توزیع شیر خشک به داروخانهها تحمیل کرده، از جمله ثبت بارکدها و نامشخص بودن زمان بازپرداخت و...
✔️ششم. تعرفه دارویی و نامتناسب بودن میزان آن با هزینههای سربار و مسئولیتهای داروساز.
✔️هفتم. یادآوری و درخواست اجرای سند جامع خدمات داروساز در داروخانه که بیش از ۵ سال از زمان ابلاغ آن گذشته و هیچ تحرکی در تعیین استانداردها و تعرفههای مترتبه صورت نگرفته است.
این همان سندی که میتوانست چهره داروخانه را از عرضهکنندهی صرف دارو به ارائهکنندهی خدمات دارویی تغییر دهد.
✔️هشتم. تقاضا و تاکید صریح بر توزیع هرگونه کالای سلامتمحور که دارو نامیده میشود، از طریق داروخانهها ولاغیر.