مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران:
🔹از سال گذشته قیمت ماهی تون صید داخل در کشور افزایش بیرویه پیدا کرد تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تون صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمامشده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است. همچنین وزن صادرات کنسرو ماهی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۹ درصد کاهش داشته و ارزش آن در این مدت ۵۵ درصد افت کرده است.
🔹در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تون بالا نیست. رکود بازار و توقف تولید در حالی در بازار کنسرو ماهی کشور اتفاق افتاده که بیش از ۱۱۰ واحد تولید کنسرو ماهی از وزارت صمت یا وزارت جهاد کشاورزی مجوز گرفتهاند و از این تعداد حدود ۵۰ واحد به طور دائم و یا فصلی به تولید مشغول بودند.